Хороскопи за днес

Хороскопите, който се предлагат на сайта, са достатъчно общи и описват само най-ярките черти на характера на човека или отразяват /при предсказателните хороскопи/ по значимите транзити и аспекти. Хороскопите са предоставени от astro5.net.

Абонирай се за дневния си хороскоп
Хороскоп за 13 август 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие със собственото си черногледство. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Емоционалното отношение към нещата не е най-добрия начин, по който бихте могли да реагирате. Не се дразнете ако домашните ви не ви разбират от само-себе си, облечете в думи намеренията си.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Малко нервни ще се чувствате днес, но го отдайте на времето. Подходящ момент да разчистите ненужните вещи и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще се чувствате в страхотен синхрон със света и това разбира се ще доведе до невероятни резултати. Има опасност обаче в един момент да се окажете въвлечени в чужди проблеми. Не приемайте всичко, което ви казват за чиста момента.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Късметът все още е с вас, използвайте преимуществата, които ви предлага. Особено много ще ви върви в любовта, само не преигравайте, веднага ще ви хванат.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Нещата ви ще се развиват, като че ли от само-себе си. Вече можете да помислите как да прекарате почивните дни, приемете предложението на приятел.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Денят е обещаващ. Трябва да действате активно, ако държите на успешния изход на нещата. Не пренебрегвайте мнението на вътрешния си глас, може да се окаже важно при вземането на решения.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес е по-добре да отложите активните действия. Следвайте ежедневната си програма. Не е изключено да чуете злословие по ваш адрес, но не бързайте да търсите възмездие, в момента не сте в добра позиция.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Успешно биха могли да се развият дейностите, свързани с парични въпроси. Добър ден за търговците, най-вече на козметика и аксесоари. Защо не си направите малко подаръче, което ще стопли душата ви.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Нещата ви ще се развиват, като че ли от само-себе си. Вече можете да помислите как да прекарате почивните дни, приемете предложението на приятел.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще ви се иска всичко около вас да е красиво и подредено и ще трябва да положите известни усилия, за да постигнете желания резултат, а той наистина ще си струва труда.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес може да имате някои пререкания в службата. Не пренебрегвайте мнението на близка ваша приятелка. Добре е да проявите повече търпимост към хората, с които работите.
Хороскопи от astro5.net

Абонирай се за дневния си хороскоп